• Nike Sfb Field 8 \"(20,5cm N.) Nahka Coyote / Coyote Miesten

Nike Sfb Field 8 "(20,5cm N.) Nahka Coyote / Coyote Miesten


€110.11  €81.19

Tuotteen Kuvaus

Rakennettu taktiseen urheilijaan

rakennettu taktiseen urheilijaan

Täysin Ar670-1-yhteensopiva, Nike Sfb Field 8 "(20,5 cm) Nahkainen miesten saappaat on rakennettu ensimmäisille vastaajille ja muille taktisille urheilijoille. Yhdistelmänahkainen yläosa ja dynaaminen kiinnitysjärjestelmä tarjoavat mukavuutta ja lukitusta, kun taas ulompi ominaisuus on aggressiivinen vetokuvio ja sisäinen kalliokilpi monipintaiselle pitoon.

AR670-1-yhteensopiva

Meet The Ensimmäisten vastaajien voimakas fyysinen vaatimus, Nike Sfb tarjoaa ylimääräistä puhkaisuvastusta pohjalla, pehmustettua, joustavaa välipohjaa ja kumipäällysteitä, joilla on käänteiset reunat paremman otteen saavuttamiseksi kävelemässä ja laskussa.
IDEAL Fit
Dynamic Lacing System auttaa pitämään jalka paikoillaan ja ylläpitämään mukavaa, räätälöityä istuvuutta laajennetun kulumisen aikana.

VENTILATION

Sfb on valmistettu hengittävästä, nopeasti kuivuvalla kuidulla Jalka mukavasti lämpimissä olosuhteissa

LISÄTUOTTEET

Nahka ja hengittävä piirtoheitinkalvo korkealla kestävyydelle ja tuuletetulle mukavuudelle
Dynamic Lacing System ja 8 "(20,5 cm) Akseli tehostetulle lukitukselle ja tukijalle
Phylon välipohja vakautta ja kevyttä painetta
Kumipohja, aggressiivinen malli veto- ja kestävyydelle
Sisäinen kalliokilpi punctura -suojauksille ja pienennetyille paineille
Suunnittelun alkuperäiset

Toisen maailmansodan aikana Nike-perustaja Bill Bowerman palveli kymmenennen vuoristoalueen jäsenenä Italiassa. Hän palasi, hän tuli Head Athletics valmentaja hänen Alma Mater, Oregonin yliopisto. Oli siellä, että hän sai lahjan luomaan korkeatasoisia jalkineita urheijoilleen. Tämä Boot on kummankin Bowermanin maailman realisointi

Boot on kummankin Bowermanin maailman toteutus. Nike Sfb täytti voimakkaan fyysisen vaatimuksensa uusimman urheilujalkineiden tekniikan avulla. Osat etupäästä ovat pisto- ja tukkeutumattomia, kun taas välipohja on erittäin pehmustettu ja joustava, joka takaa tasainen kallistuma-to-toe -siirtymä. Kumipohja tarjoaa käänteisreunoja ja hieman korotetun kantapidon, kun se käy paremmalla kävelemällä ja juoksu alamäkeä.

Dynamic Lacing System auttaa pitämään jalka paikoissa ja ylläpitämään mukavaa, räätälöityä sopivuutta Laajennetun kulumisen aikana

Nike- >
Nahka ja hengittävä kangas yläosassa kestävyyteen ja tuuletetulle mukavuudelle
Dynaaminen kiinnitysjärjestelmä ja 20,5cm n. Akseli tehostetulle lukitukselle ja tukipylväälle
Phylon välipohja vakautta ja kevyttä pehmustusta varten
Kumipohja, jossa aggressiivinen malli veto- ja kestävyydelle
Sisäinen kalliokilpi puncture-suojaukseen ja pienennettyyn paineeseen
Ar670-1-yhteensopiva
Design Origins

Maailmansodan aikana Ii, Nike-perustaja Bill Bowerman toimi jäsenenä kymmenennestä vuoristoalueesta Italiassa. Hän palasi, hän tuli Head Athletics valmentaja hänen Alma Mater, Oregonin yliopisto. Oli siellä, että hän sai lahjan luomaan korkeatasoisia jalkineita urheijoilleen. Tämä Boot on kummankin Bowermanin maailman realisointi.
  • Malli: IZA653
  • 175 Kpl varastossa


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 06 marraskuu, 2017.