• Nike Metcon Dsx Flyknit Musta / Volt / Klori Sininen / Valkoinen Naisille
  • Nike Metcon Dsx Flyknit Musta / Volt / Klori Sininen / Valkoinen Naisille
  • Nike Metcon Dsx Flyknit Musta / Volt / Klori Sininen / Valkoinen Naisille
  • Nike Metcon Dsx Flyknit Musta / Volt / Klori Sininen / Valkoinen Naisille

Nike Metcon Dsx Flyknit Musta / Volt / Klori Sininen / Valkoinen Naisille


€108.17  €79.50

Tuotteen Kuvaus

Kevyt vakaus

Vaaleampi kuin Nike Metcon 3, Nike Metcon Dsx Flyknit Naisten koulutuskenkä on valmis kaikkein vaativimpiin harjoitteluun ª Wall-harjoituksista ja rope-kiipeilystä ylittämiseen ja nostamiseen.Superior Fit

Flyknit-yläosa on hengittävä, joustava ja tukeva sukkapuukoon. Super-Strong Flywire -kaapelit yhdistävät jalat lukitsemaan jalkasi.

Pehmustettu harjoitteluun

Drop-in-välipohja on tukevaa ja pehmeämpää ja joustavampaa pohjalla. Tämä antaa sinulle stabiilisuuden, jota tarvitset koulutukseen ja pehmustukseen, jota tarvitset lyhyisiin ajoihin.

Vakavuus nostolle

Tasainen alusta ja kovaa kantta antavat sinulle voimakasta vakautta räjähdysvaaralle. Kenkäkaupan tukeminen auttaa sinua kouluttamaan luottamusta

Kevyt ja kestävä

Brodeerattu materiaali erittäin kulutetuilla alueilla lisää kestävyyttä ilman liiallista painoa.Lisää yksityiskohtia

Heel Clip auttaa vähentämään seinän harjoittelun aikana
Sticky Rubber In The Forefoot tarjoaa voimakasta vetovoimaa
Textured Rubber kumoaa Midfoot kestävyyden aikana Rope Harjoitukset
Flyknit Origins
< Br> Nike Flyknit -teknologia sai innoittamana palautetta juoksijoilta, jotka haluavat kengän, jolla on houkutteleva (ja lähes huomaamaton) sovitus suusta. Nike aloitti neljän vuoden mittaisen tehtävän ohjelmoijien, insinöörien ja suunnittelijoiden ryhmien kanssa, jotta voitiin luoda tarvittava tekniikka, jotta neulotut päälliset saisivat staattiset ominaisuudet rakenteeseen ja kestävyyteen. Sitten tarkka sijoittaminen tuki, joustavuus ja hengähdystakuus ¡ª kaikki yhdessä kerroksessa ¡ª on puhdistettu. Tulos on Featherweight, muotoon sopiva ja lähes saumaton Ylä. Tämä ennennäkemätön tarkkuus maksimoi suorituskyvyn ja vähentää materiaalihäiriötä keskimäärin 60 prosentilla perinteiseen leikkaukseen ja ompeluun verrattuna, säästää miljoonia kilogrammoina materiaalia kaatopaikoille pääsemisestä.

  • Malli: TKC877
  • 234 Kpl varastossa


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 06 marraskuu, 2017.