• Nike Lunarepic Flyknit Valkoinen / Musta / Musta Naisille
  • Nike Lunarepic Flyknit Valkoinen / Musta / Musta Naisille
  • Nike Lunarepic Flyknit Valkoinen / Musta / Musta Naisille
  • Nike Lunarepic Flyknit Valkoinen / Musta / Musta Naisille

Nike Lunarepic Flyknit Valkoinen / Musta / Musta Naisille


€93.03  €67.66

Tuotteen Kuvaus

Vallankumouksellinen ratsastus. Epic Run.

Nike Lunarepic Flyknit naisten juoksukenkä tarjoaa epävarman sujuvan ratsastuksen ja lähes huomaamattoman toisen kerroksen.

Vanhemmuus Fit

Mid-Rise Flyknit Yläosa on suunniteltu toimimaan luonnollisena jatkeena jalassasi, jättäen vain erinomaisen pehmustuksen tunteen. Lähellä saumaton, yksiosainen rakennustyöt on ommeltu avoimemmiksi alueilla, joissa jalka ja nilkka tarvitsevat suurempaa venytystä ja hengähtävyyttä ja kiristyvät alueilla, jotka vaativat enemmän voimaa ja tukea.
Fluid Feel

Pehmeä, muotoiltu Lunarlon-välipohja on tarkasti lasertut leikkaukset sivuilla, jotka romahtavat jalkojen aikana, antavat täydellisen sileän siirtymän kantapäästä kärkeen.

Superb pehmeys

Paineistetut ulokkeet Lunarlon-pods avainalueilla kohdennetun pehmustuksen tarjoamiseksi. Laserleikkaukset tukipilareilla auttavat imemään vaikutuksia samalla, kun ne levittävät sitä tasaisemmin yli jalan.

Lisätietoja

Flywire integroituu leikkauksilla dynaamiseen, tukevaan sovitukseen
Ihon kaltainen peittokuva Heel lisärakenteelle
Fused Foam välipohja parannetulle kestävyydelle ilman liimoja tai sementtejä
Laser-Cut Outsole tarjoaa erinomaisen monipintaisen pitoa
Suosittelemme sinua käyttämään tätä kengää, jossa on käynnissä olevia sukkia ªHeight Of The Sock on sinun henkilökohtainen mieltymyksesi
Tulee kaksi sarjaa Sockliners, 4mm ja 6mm, joten voit hienosäätää Optimaalinen Fit
Paino: 186 grammaa n. (Naisten koko 5.5)
Offset: 10mm
Flyknit Origins

Nike Flyknit -teknologia sai innoittamana palautetta juoksijoilta, jotka haluavat kengän, jolla on houkutteleva (ja lähes huomaamaton) sovitus suusta. Nike aloitti neljän vuoden mittaisen tehtävän ohjelmoijien, insinöörien ja suunnittelijoiden ryhmien kanssa, jotta voitiin luoda tarvittava tekniikka, jotta neulotut päälliset saisivat staattiset ominaisuudet rakenteeseen ja kestävyyteen. Sitten tarkka sijoittaminen tuki, joustavuus ja hengähdystakuus ¡ª kaikki yhdessä kerroksessa ¡ª on puhdistettu. Tulos on Featherweight, muotoon sopiva ja lähes saumaton Ylä.
  • Malli: EDU921
  • 358 Kpl varastossa


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 06 marraskuu, 2017.