• Nike Free Tr Flyknit 2 Musta / Volt / Rosa Kuolevainen / Valkoinen Naisille
  • Nike Free Tr Flyknit 2 Musta / Volt / Rosa Kuolevainen / Valkoinen Naisille
  • Nike Free Tr Flyknit 2 Musta / Volt / Rosa Kuolevainen / Valkoinen Naisille
  • Nike Free Tr Flyknit 2 Musta / Volt / Rosa Kuolevainen / Valkoinen Naisille

Nike Free Tr Flyknit 2 Musta / Volt / Rosa Kuolevainen / Valkoinen Naisille


€106.81  €78.65

Tuotteen Kuvaus

Pehmo-tyyli sopii kestävään tukeen

Pehmustekstiilillä ja innovatiivisella Midfoot-mallilla, Nike Free Tr Flyknit 2-naisten koulutuskenkä tarjoaa tinkimätöntä mukavuutta ja tukea kehon ja harjoittelun aikana. Br>
Lofted Flyknit-kangas tarjoaa pehmeää mukavuutta kaikissa harjoittelussa. Se yhdistää hengähdys-, venytys- ja tukialueet, missä sitä tarvitset eniten ja jalat jalkaasi kevyelle tunteelle.

Kevyt tuki

Ultrakevyt, erittäin vahvat Flywire -kaapelit venyvät diagonaalisesti Kautta jalkaasi tukeen. In The Forefoot, Partial Inner-Sleeve Lisää lisää tukea ja mukavuutta

Signature Joustavuus

Tri-Star Outsole Pattern parantaa joustavuutta ja vakautta nostolle, juoksu ja paljon muuta.
< br> More Details

Saumaton koron tuki erinomaisen istuvuuden takaamiseksi
Kumipallot laajentavat kengän sivuja vakautta ja vetoa varten
Flyknit Origins

Nike Flyknit -teknologia sai innoituksensa palautteesta From Runners Craving Kenkä kanssa snug (ja lähes huomaamaton) Fit Of Sock. Nike aloitti neljän vuoden mittaisen tehtävän ohjelmoijien, insinöörien ja suunnittelijoiden ryhmien kanssa, jotta voitiin luoda tarvittava tekniikka, jotta neulotut päälliset saisivat staattiset ominaisuudet rakenteeseen ja kestävyyteen. Sitten tarkka sijoittaminen tuki, joustavuus ja hengähdystakuus ¡ª kaikki yhdessä kerroksessa ¡ª on puhdistettu. Tulos on Featherweight, muotoon sopiva ja lähes saumaton Ylä. Tämä ennennäkemätön tarkkuus maksimoi suorituskyvyn ja vähentää materiaalihuijaa keskimäärin 60% verrattuna perinteiseen leikkaukseen ja ompeluun, säästää miljoonia kilogrammoina materiaalia kaatopaikalle pääsemisestä.

Nike Free Origins

Tämän oppimisen jälkeen Stanfordin urheilijat olivat harjoittaneet paljain jaloin, kolme Niken innovatiivisinta ja luovaa työntekijää kehittivät sellaisen kengän, joka tuntui luonnolliselta ja painoltaan samalta kuin paljasjalka. Joukkue vietti neljä vuotta opettaen juoksijoiden jalankulkijoiden biomekaniikkaa. Tulokset antoivat syvällisen ymmärryksen jalan luonnollisesta laskeutumiskulmasta, paineesta ja kärjen asennosta, jolloin Nike-suunnittelijat pystyvät rakentamaan epäsovinnaisen ja joustavan juoksukengän sisäänpäin.
  • Malli: JTK676
  • 212 Kpl varastossa


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 06 marraskuu, 2017.