• Nike Free Tr Flyknit 2 Indigo Sail / Cerulean / College Navy Naisille
  • Nike Free Tr Flyknit 2 Indigo Sail / Cerulean / College Navy Naisille
  • Nike Free Tr Flyknit 2 Indigo Sail / Cerulean / College Navy Naisille
  • Nike Free Tr Flyknit 2 Indigo Sail / Cerulean / College Navy Naisille

Nike Free Tr Flyknit 2 Indigo Sail / Cerulean / College Navy Naisille


€101.31  €74.42

Tuotteen Kuvaus

Pehmeä Comfort takaa kestävän tuen

Nike Free Tr Flyknit 2 Indigo Naisten koulutuskenkä tukee sinua pikakäynnin ja korkean intensiteetin istuntojen joustavuuden, hengittävän tuen ja kestävän vetovoiman ansiosta.

Hyödyt < br>
Nike Free Outsole Flexes
Flywire-kaapelit ja osittainen sisäkotelo tukeen?
Pehmeämmät, enemmän pehmolelut Flyknit Upper Still -vahvikkeet Hengittävyys ja tuki
Vaahtopussi kevyelle pehmustukselle
Kumiosat kestävään ulkovaihteeseen
Flyknit -tuotteet

Nike Flyknit -teknologia sai innoituksen palautteesta From Runners Craving Kenkä kanssa snug (ja lähes huomaamaton) Fit Of Sock. Nike aloitti neljän vuoden mittaisen tehtävän ohjelmoijien, insinöörien ja suunnittelijoiden ryhmien kanssa, jotta voitiin luoda tarvittava tekniikka, jotta neulotut päälliset saisivat staattiset ominaisuudet rakenteeseen ja kestävyyteen. Sitten tarkka sijoittaminen tuki, joustavuus ja hengähdystakuus ¡ª kaikki yhdessä kerroksessa ¡ª on puhdistettu. Tulos on Featherweight, muotoon sopiva ja lähes saumaton Ylä. Tämä ennennäkemätön tarkkuus maksimoi suorituskyvyn ja vähentää materiaalihuijaa keskimäärin 60% verrattuna perinteiseen leikkaukseen ja ompeluun, säästää miljoonia kilogrammoina materiaalia kaatopaikalle pääsemisestä.

Nike Free Origins

Tämän oppimisen jälkeen Stanfordin urheilijat olivat harjoittaneet paljain jaloin, kolme Niken innovatiivisinta ja luovaa työntekijää kehittivät sellaisen kengän, joka tuntui luonnolliselta ja painoltaan samalta kuin paljasjalka. Joukkue vietti neljä vuotta opettaen juoksijoiden jalankulkijoiden biomekaniikkaa. Tulokset antoivat syvällisen ymmärryksen jalan luonnollisesta laskeutumiskulmasta, paineesta ja kärjen asennosta, jolloin Nike-suunnittelijat pystyvät rakentamaan epäsovinnaisen ja joustavan juoksukengän sisäänpäin.
  • Malli: LIV785
  • 252 Kpl varastossa


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 06 marraskuu, 2017.