• Nike Free Rn Motion Flyknit 2017 Musta / Tummanharmaa / Vihreä / Valkoinen Naisille
  • Nike Free Rn Motion Flyknit 2017 Musta / Tummanharmaa / Vihreä / Valkoinen Naisille
  • Nike Free Rn Motion Flyknit 2017 Musta / Tummanharmaa / Vihreä / Valkoinen Naisille
  • Nike Free Rn Motion Flyknit 2017 Musta / Tummanharmaa / Vihreä / Valkoinen Naisille

Nike Free Rn Motion Flyknit 2017 Musta / Tummanharmaa / Vihreä / Valkoinen Naisille


€93.87  €68.50

Tuotteen Kuvaus

Secure Fit. Luonnollinen joustavuus.

Nike Free Rn Motion Flyknit 2017 naisten juoksukengän ansiosta jalka liikkuu luonnollisesti. Se sisältää uskomattoman joustavan kosketuksen, joka solmii jalkaasi kun suoritat. Ja yksinkertainen kaksivärinen järjestelmä korvaa perinteiset nauhat kevyemmän tunteen.

Jalka-houkutus tuntuu

Kevyt Nike Flyknit kangas ulottuu enemmän alkuun ja tarjoaa tukea Midfoot.

- > Valmistettu liikkeelle

Nike Free Sole mahdollistaa jalkasi siirtymisen luonnollisesti joustamalla, sopimalla ja laajentamalla jokaisella askeleella.

Lisätietoja < Sileä tunne ja kokonaisvaltaisuus
Sisäinen holkki on muotoiltu sovittamaan jalkaasi luonnollisen muodon saumattomalle vaikutukselle
Pyöristetty kanta on tehty rullaksi maahan kun pyrkisit mukavasti
Kumipää ja Kantapää kestävyyteen
Paino: 183g Noin. (Naisten koko 5.5)
Offset: 4mm
Flyknit Origins

Nike Flyknit -teknologia sai innoittamana palautetta juoksijoilta, jotka haluavat kenkää, jolla on houkutteleva (ja lähes huomaamaton) sovitus suusta. Nike aloitti neljän vuoden mittaisen tehtävän ohjelmoijien, insinöörien ja suunnittelijoiden ryhmien kanssa, jotta voitiin luoda tarvittava tekniikka, jotta neulotut päälliset saisivat staattiset ominaisuudet rakenteeseen ja kestävyyteen. Sitten tarkka sijoittaminen tuki, joustavuus ja hengähdystakuus ¡ª kaikki yhdessä kerroksessa ¡ª on puhdistettu. Tulos on Featherweight, muotoon sopiva ja lähes saumaton Ylä. Tämä ennennäkemätön tarkkuus maksimoi suorituskyvyn ja vähentää materiaalihuijaa keskimäärin 60% verrattuna perinteiseen leikkaukseen ja ompeluun, säästää miljoonia kilogrammoina materiaalia kaatopaikalle pääsemisestä.

Nike Free Origins

Tämän oppimisen jälkeen Stanfordin urheilijat olivat harjoittaneet paljain jaloin, kolme Niken innovatiivisinta ja luovaa työntekijää kehittivät sellaisen kengän, joka tuntui luonnolliselta ja painoltaan samalta kuin paljasjalka. Joukkue vietti neljä vuotta opettaen juoksijoiden jalankulkijoiden biomekaniikkaa. Tulokset antoivat syvällisen ymmärryksen jalan luonnollisesta laskeutumiskulmasta, paineesta ja kärjen asennosta, jolloin Nike-suunnittelijat pystyvät rakentamaan epäsovinnaisen ja joustavan juoksukengän sisäänpäin.
  • Malli: DYL545
  • 308 Kpl varastossa


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 06 marraskuu, 2017.