• Nike Air Vapormax Flyknit Pure Platinum / Susi Harmaa / Valkoinen Naisille
  • Nike Air Vapormax Flyknit Pure Platinum / Susi Harmaa / Valkoinen Naisille
  • Nike Air Vapormax Flyknit Pure Platinum / Susi Harmaa / Valkoinen Naisille
  • Nike Air Vapormax Flyknit Pure Platinum / Susi Harmaa / Valkoinen Naisille

Nike Air Vapormax Flyknit Pure Platinum / Susi Harmaa / Valkoinen Naisille


€101.82  €74.42

Tuotteen Kuvaus

Air liikkua eteenpäin

Nike Air Vapormax Flyknit naisten juoksukenkä tarjoaa kevyeen, pomppurillisen ratsastuksen raskautta uhkaava tunne Underfoot ja flyknit kangas on snug, flawless Fit. >
Kevyt pehmuste

Ilmapurkaus tarjoaa suurimman mahdollisen iskunkestävyyden kantapäästä toiseen. Lohikäärmeen veistetyt osat
Pidä kenkä uskomattoman joustavaa ja kevyttä

Helppokäyttöinen

Flyknit-kangas tarjoaa snug, senkaltaisen sovituksen, joka vaimentaa jalkaa kevyessä, hengittävässä mukavuudessa.

Suojattu lukko

Flywire-tekniikka

Kevytkaapelit, jotka houkuttelevat Midfootin kanssa

Päälliset Toe ja Heel -rakenteissa Rakenne vakaalle tunteelle
Kumipallot yksin kestävyyteen
Paino: 207g Noin. (Naisten koko 5.5)
Offset: 10mm
Suunnittelun takana

Air Vapormax edustaa uutta aikakautta Nike Innovationissa. "Se on muuttunut koko filosofia siitä, miten me suunnittelemme ilmaan", sanoo joustavaa innovaatiosuunnittelija Zachary Elder. Vapormaxin avulla suunnittelijat halusivat todella tarttua "käynnissä olevaan ilmapiiriin". Suunnittelijat alkoivat uudelleenjärjestelyllä ilmalaitteella, jotta he voisivat kiinnittää sen suoraan yläosaan. "Se oli suurin haaste", sanoo Tom Minami, jalkineiden suunnittelija, mutta se oli arvokasta. "Ilman välipohjaa tai Socklineria, saat tuntea ilmaa kokonaan uudella tavalla". Aiemmissa ilmamallimalleissa tavoite oli täyttää sauma mahdollisimman paljon ilman, mutta Vapormaxin avulla Focus on ilmasta tehokkaasti. "Kun astut alas, jokainen laukaus pudotetaan ilmalaitteeseen, paisuttaa paine", vanhin kertoo. "Kun poistat paineen, paineistutukset, luominen, että joustava pomppia". Sen jälkeen, kun seitsemän vuoden mittainen matkan ajoitus on vapautettu, vanhin ja minami on innostunut siitä, mitä on tultava. "Olen erittäin ylpeä tuotteesta", vanhin Says. "Tämä uusi lähestymistapa tulee olemaan valtava kääntöpiste ilmalle" ja "Nike".

Nike Air Max Origins

Nike: n vallankumouksellinen ilmasolkupyöräyksikkö teki matkansa Nike-jalkineisiin vuonna 1978 . Vuonna 1987, Nike Air Max 1 alkoi näkyvällä ilmalla kantapäänsä antaen ilmaisijoille enemmän kuin vain tuntea ilma-yksin mukavuutta ¡ª välittömästi he voisivat nähdä sen. Sittemmin Next-Generationin Nike Air Max -kengät ovat joutuneet urheilijoiden ja keräilijöiden mieleen tarjoten värähteleviä väriyhdistelmiä ja luotettavia kevyitä pehmusteita.

Flyknit Origins

Nike Flyknit -teknologia sai innoittamaan palautteen From Runners Craving Kenkä kanssa snug (ja lähes huomaamaton) Fit Of Sock. Nike aloitti neljän vuoden mittaisen tehtävän ohjelmoijien, insinöörien ja suunnittelijoiden ryhmien kanssa, jotta voitiin luoda tarvittava tekniikka, jotta neulotut päälliset saisivat staattiset ominaisuudet rakenteeseen ja kestävyyteen. Sitten tarkka sijoittaminen tuki, joustavuus ja hengähdystakuus ¡ª kaikki yhdessä kerroksessa ¡ª on puhdistettu. Tulos on Featherweight, muotoon sopiva ja lähes saumaton Ylä.
  • Malli: NNJ928
  • 208 Kpl varastossa


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 06 marraskuu, 2017.