• Nike Air Max Zero Musta / Tummanharmaa / Musta Miesten
  • Nike Air Max Zero Musta / Tummanharmaa / Musta Miesten
  • Nike Air Max Zero Musta / Tummanharmaa / Musta Miesten
  • Nike Air Max Zero Musta / Tummanharmaa / Musta Miesten

Nike Air Max Zero Musta / Tummanharmaa / Musta Miesten


€104.02  €76.11

Tuotteen Kuvaus

The One Before The 1

Bootie-innoittamana oleva rakennustekniikka ja sukkapuikot ylhäävät Tinkerin alkuperäiseen visioon, kun taas näkyvä Max Air -yksikkö kantapäällä antaa kevyemmän pehmustuksen, joka teki Air Maxin kuvakkeen.

Hyödyt

Hengittävät tekstiilimateriaalit, joilla on kielen vähäisempi muotoilu sukkapuukappaleelle
Vaahtopohjalla varustettu Max Air Heel -yksikkö kevyelle pehmustukselle
Kumipohja vetoon ja kestävyyteen
Nike Air Max Origins

Nike: n vallankumouksellinen ilmasolkupyöräyksikkö sai alkunsa Nike-jalkineisiin myöhään 70-luvulla. Vuonna 1987, Nike Air Max 1 alkoi näkyvällä ilmalla kantapäänsä antaen ilmaisijoille enemmän kuin vain tuntea ilma-yksin mukavuutta ¡ª välittömästi he voisivat nähdä sen. Tästä lähtien seuraavan sukupolven Nike Air Max -kengät ovat tulleet urheilijoiden ja keräilytoimittajien kimppuun, tarjoamalla miellyttäviä väriyhdistelmiä ja luotettavia kevyitä pehmusteita.Nike Air Max Origins

Nike: n vallankumouksellinen ilmasolkupyöräyksikkö sai alkunsa Nike-jalkineisiin myöhään 70-luvulla. Vuonna 1987, Nike Air Max 1 alkoi näkyvällä ilmalla kantapäänsä antaen ilmaisijoille enemmän kuin vain tuntea ilma-yksin mukavuutta ¡ª välittömästi he voisivat nähdä sen. Tästä lähtien seuraavan sukupolven Nike Air Max -kengät ovat tulleet urheilijoiden ja keräilytoimittajien kimppuun, tarjoamalla miellyttäviä väriyhdistelmiä ja luotettavia kevyitä pehmusteita.
  • Malli: Y2H705
  • 201 Kpl varastossa


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 06 marraskuu, 2017.