• Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit Musta / Musta / Valkoinen / Musta Miehille
  • Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit Musta / Musta / Valkoinen / Musta Miehille
  • Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit Musta / Musta / Valkoinen / Musta Miehille
  • Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit Musta / Musta / Valkoinen / Musta Miehille

Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit Musta / Musta / Valkoinen / Musta Miehille


€103.77  €76.11

Tuotteen Kuvaus

Ultralight Icon

Maailman suosituin Air Max saa uudestaan ​​Nike Air Max 90 Ultra 2.0: n Flyknit miesten kengän, kevyempää ja pehmeämpää kuin koskaan, tuntuu joustavan flyknit- ja ultra 2.0 -purkkamisen ansiosta.
Joustava sovitus

Kevyt Flyknit-kangas yhdistää alueet, jotka kestävät, tukevat ja hengittävät, kun tarvitset niitä eniten mukavuutta varten.

Ultralight Cushioning

Ultra 2.0 Välipohja on suunniteltu kaksisuuntaisella vaahdolla pehmustetuille pehmusteille ja tukille samalla kun pienennetään kengän kokonaispainoa. Lisätty kumitiivisteet ulkopuolelle tarjoavat kestävyyden

Visible Max ilmatyynyt kevyelle mukavuudelle
Memory Foam Sockliner parannetulle pehmustukselle
Nike Air Max Origins
< Br> Nike's Revolutionary Air-Sole -yksikkö sai alkunsa Nike-jalkineisiin myöhään 70-luvulla. Vuonna 1987, Nike Air Max 1 alkoi näkyvällä ilmalla kantapäänsä antaen ilmaisijoille enemmän kuin vain tuntea ilma-yksin mukavuutta ¡ª välittömästi he voisivat nähdä sen. Tästä lähtien Next-Generation Nike Air Max -kengät ovat joutuneet urheilijoille ja keräilijöille tarjoamalla voimakkaita värinseoksia ja luotettavia kevyitä pehmusteita.

Flyknit Origins

Nike Flyknit -tekniikka sai innoituksensa palautteesta From Runners Craving Kenkä kanssa snug (ja lähes huomaamaton) Fit Of Sock. Nike aloitti neljän vuoden mittaisen tehtävän ohjelmoijien, insinöörien ja suunnittelijoiden ryhmien kanssa, jotta voitiin luoda tarvittava tekniikka, jotta neulotut päälliset saisivat staattiset ominaisuudet rakenteeseen ja kestävyyteen. Sitten tarkka sijoittaminen tuki, joustavuus ja hengähdystakuus ¡ª kaikki yhdessä kerroksessa ¡ª on puhdistettu. Tulos on Featherweight, muotoon sopiva ja lähes saumaton Ylä. Tämä ennennäkemätön tarkkuus maksimoi suorituskykyä samalla kun vähentää materiaalihäiriötä keskimäärin 60% verrattuna perinteiseen leikkaukseen ja ompeluun, säästämällä miljoonia kilogrammoita materiaalia kaatopaikoille pääsemisestä.
  • Malli: POW950
  • 166 Kpl varastossa


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 06 marraskuu, 2017.