• Nike Air Force 1 Ultra Flyknit Musta / Valkoinen / Musta Miehille
  • Nike Air Force 1 Ultra Flyknit Musta / Valkoinen / Musta Miehille
  • Nike Air Force 1 Ultra Flyknit Musta / Valkoinen / Musta Miehille
  • Nike Air Force 1 Ultra Flyknit Musta / Valkoinen / Musta Miehille

Nike Air Force 1 Ultra Flyknit Musta / Valkoinen / Musta Miehille


€100.47  €73.58

Tuotteen Kuvaus

Ultra-Lightweight

Nike Air Force 1 Ultra Flyknit -mekko painaa 50 prosenttia vähemmän kuin '82 -runkoiset alkuperäiset, ansiosta sen uudet, erittäin hengittävät Nike Flyknit Yläosat. Strategisesti muotoillut Flyknit-paneelit lisäävät ulottuvuutta, kun ne pysyvät oikeina Af1-muotoilun esteettisiksi.

Kevyt hengityksensuojaus

Kudotut Flyknit-langat yhdistävät suuren hengähdyssuhteen, venyttelyn ja tuen, jos tarvitset sitä parhaiten. Jalka jalka mukavaan, kevyt tunne.?

Erinomainen pehmuste

Kevyt, ruiskutettu välipohja sisältää koteloidun ilmasulkevan yksikön kantapäässä pitkään kestävään pehmuste- ja iskunkestävyyteen.

Säädettävä nyörihihna, jossa koukku-ja-silmukka sulkemista varten Locked-Down Fit
Synteettinen nahka kantapohja Tab ja kieli premium look
pivot-pisteet sujuva monisuuntainen siirtymät
kumi pods alla Toe ja kantapenkki kestävyyteen
Air Force 1 -perusteet

Tämä kerran vanteet kengät oli nimetty ilmavoimien jälkeen ... »Lentokone, joka kuljettaa meille presidenttiä. Vuonna 1982 se oli ensimmäinen koripallokengät taloon Nike Air, joka kiihdytti peliä samalla, kun se saavutti nopeasti traktion ympäri maailmaa, puusta, asfaltille, hiphop-kulttuurin ytimeen. Tänään ilmavoimat 1 pysyvät oikeina juurilleen pehmeän, joustavan pehmustuksen avulla, mutta Nike Air Technology ottaa takapenkillä kenkän tilan ikään.

Flyknit Origins

Nike Flyknit Tekniikka on innoittanut palautetta juoksijoilta, jotka haluavat kengän, jolla on houkutteleva (ja lähes huomaamaton) sovitus suusta. Nike aloitti neljän vuoden mittaisen tehtävän ohjelmoijien, insinöörien ja suunnittelijoiden ryhmien kanssa, jotta voitiin luoda tarvittava tekniikka, jotta neulotut päälliset saisivat staattiset ominaisuudet rakenteeseen ja kestävyyteen. Sitten tarkka sijoittaminen tuki, joustavuus ja hengähdystakuus ¡ª kaikki yhdessä kerroksessa ¡ª on puhdistettu. Tulos on Featherweight, muotoon sopiva ja lähes saumaton Ylä. Tämä ennennäkemätön tarkkuus maksimoi suorituskykyä samalla kun vähentää materiaalihäiriötä keskimäärin 60% verrattuna perinteiseen leikkaukseen ja ompeluun, säästämällä miljoonia kilogrammoita materiaalia kaatopaikoille pääsemisestä.
  • Malli: MGQ186
  • 201 Kpl varastossa


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 06 marraskuu, 2017.