• Nike Air Force 1 \'07 Valkoinen / Valkoinen Naisille
  • Nike Air Force 1 '07 Valkoinen / Valkoinen Naisille
  • Nike Air Force 1 '07 Valkoinen / Valkoinen Naisille
  • Nike Air Force 1 '07 Valkoinen / Valkoinen Naisille

Nike Air Force 1 '07 Valkoinen / Valkoinen Naisille


€94.13  €68.50

Tuotteen Kuvaus

Legendaarinen tyyli, hienostunut

Legenda elää Nike Air Force 1 '07 naisten kenkä, moderni ottamaan kuvaketta, joka sekoittaa klassista tyyliä ja tuoreita, raikas yksityiskohtia.

Etuudet < br>
Nahka, synteettinen tai tekstiili Ylempi väristä riippuen
Perforations tarjoaa ilmanvaihdon
Vaahtoleima sisältää kapseloitua ilmatyynyä
Ei-merkitsemättömän kumin ulkohylly vetämiseen ja kestävyyteen
Pehmustettu kauluksessa Snug, Mukava Fit
Air Force 1 Origins

Tämä kerran Hoops Shoe oli nimetty Air Force One: n jälkeen Aircraft, joka kuljettaa meille presidentin. Vuonna 1982 se oli ensimmäinen koripallokengät taloon Nike Air, joka kiihdytti peliä samalla, kun se saavutti nopeasti traktion ympäri maailmaa, puusta, asfaltille, hiphop-kulttuurin ytimeen. Nykyään ilmavoimat 1 pysyvät oikeina juurilleen pehmeän, joustavan pehmustuksen avulla, mutta Nike Air Technology ottaa takapenkillä kengän tilan kuvana.Air Force 1 Origins

Jalkojen kattavuuden ylittäminen Vuodesta 1982 lähtien tämä entinen koripallokengät valmistettiin Air Force Onein, Aircraft Onein, joka kuljettaa Yhdysvaltojen presidentin. Se oli ensimmäinen koripallokengät House Nike Airille, mullistava peli pelaajille, kuten Moses Malone ja Charles Barkley, jotka ovat nopeasti voittaneet vetovoimaa ympäri maailmaa, puusta pihalle hiekkakulttuurin ytimeen. Tänään ilmavoimat 1 pysyvät oikeina juurilleen pehmeällä, joustavalla pehmustuksella ja massiivisella välipyyksellä, mutta ilmatekniikka ottaa takapenkille kengän tilan kuvana.
  • Malli: 7YR767
  • 513 Kpl varastossa


Tämä tuote on tullut valikoimiimme maanantai 06 marraskuu, 2017.